17-12-06

The best has yet to come

De Belgische groep Novastar haalde met deze hit internationaal succes, maar ook ik ben nog niet aan het einde van mijn Latijn...

De werkdriedaagse was redelijk vermoeiend, want met 8 uur slaap op twee nachten meldde ik me vrijdagavond ten huize aan.  Om toch nog iets te bewegen werd 8 km losgelopen met nu en dan eens een 'déboulage' van 100 meter.

Vandaag stond de kerstcorrida te Deerlijk geprogrammeerd.  Over alle afstanden stonden in totaal meer dan 3000 deelnemers vertrekkensklaar.  Ik had geopteerd voor de 15 km met als doel, gezien de ideale weersomstandigheden, onder het uur te duiken voor het eerst in mijn leven.  Ik kon redelijk vooraan postvatten en na een ronde kwam ik door in 19'15".  Ronde 2 drukte ik even op het rempedaal om door te komen in 39'22".  Ik voelde dat de benen nog het tempo aankonden en even versnellen deed me arriveren in 59'00", wat een PR-verbetering betekent van 1'49" op deze afstand (verleden jaar gelopen op dit identiek parcours).  Tevreden kon ik vaststellen dat ik 77ste op 889 deelnemers de finish had bereikt.

Met meer specifieke trainingen, waarbij ook eens een snelheids -en intervaltraining deel uitmaken, ben ik overtuigd dat het einde van de grenzen nog niet bereikt is.  Op 26/12 heb ik een 22ste en laatste wedstrijd voor een goed 2006 gepland.  Nog even de pees erop leggen en we kunnen alweer een nieuw loopjaar aanvangen...

Sluiten

 

21:23 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met je verkiezing tot persoon van het jaar.

Gepost door: Pretfles | 17-12-06

knap!! proficiat met je PR Steven, héél knap!!

Gepost door: Ruthje | 17-12-06

This is nearly the beginning Het was leuk om je eens live te ontmoeten. Je zag er hoedanook nog zeker niet uitgeput uit na de aankomst.
2007 belooft een snel jaar te worden voor jou
Proficiat met je PR

Gepost door: Byrntie | 17-12-06

eindelijk eindelijk , hebt ge er ne keer in geloofd dat ge binnen het uur kunt eindigen , goede wedstrijd gelopen , prima ingedeeld , op naar een nog beter loopjaar en van hetzelfde ge zijt toch ook veel verbeterd !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 18-12-06

Schitterend PR Proficiat met je knalprestatie, bijna twee minuten beter dan vorig jaar !
Inderdaad, ik heb ook een voorgevoel dat het einde nog niet in zicht is : "the best is yet to come ..."

Gepost door: frank spencer | 18-12-06

proficiat ja jong, da's rap ! Op de Mc Bride Run was ik uw meerdere, maar ik moet zeggen : je bent duidelijk beter ;-)

Gepost door: kj | 18-12-06

De commentaren zijn gesloten.