01-12-06

Chronische vermoeidheid

Sinds een tweetal maanden heb ik het gevoel dat de benen niet meer recupereren.  Zelfs na twee dagen van complete rust voel ik nog wel ergens stramheid in de ledematen hangen.  Ook een week zonder inbouw van snelheidstrainingen is blijkbaar onvoldoende om mijn benen terug een gevoel van maagdelijkheid te geven.  Ook nu heb ik twee dagen geen spetter gelopen, omdat ik morgen voor het eerst in lange tijd nog eens een korte wedstrijd loop (10,4 km) waarbij ik vooral wil weten of mijn snelheid niet heeft ingeboet.  Ik hoop hierbij een 15km/u te lopen.  Wind en het feit dat weinig plat is voorzien in het parcours kunnen spelbreker vormen.

Waar moet een rechts-liberaal nu heen ?  Blijkbaar is grijze muis Bourgeois aantrekkelijk genoeg voor brombeer Dedecker om partner te vormen.  Hopelijk zijn de ogen van Leterme deftig gelaserd, of hij zou wel eens een bolletje rood kunnen kleuren in de kolom van de NVA...

 

15:01 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

vermoeidheid En ik die dacht die kerel is nooit moe , waar haalt hij de energie om al die km's te lopen ? Een lactaattest kan uitwijzen of je voldoende recupereert . En inderdaad wind en het parcours zullen geduchte tegenstanders zijn om de 15km/h grens te halen .

Gepost door: roadrunnerke | 01-12-06

moe je lichaam geeft hier toch wel aan dat een beetje extra rust op zijn plaats is... Hopelijk hebben de paar daagskes rust nu hun effect gehad en kan je dit weekend je wedstrijd lopen aan dat gewenste tempo. Véél succes!!

Gepost door: Ruthje | 01-12-06

Leterme ... die was 't precies ook moe, maar hij voelt 't waarschijnlijk niet zo aan zijn benen!

Gepost door: geert | 01-12-06

De commentaren zijn gesloten.