21-11-06

Parastaat

Vandaag en morgen ben ik één van de gelukkigen die nog eens wat verlof kan nemen.  Uiteraard maak ik gebruik om op dergelijke dagen de kilometers wat in de hoogte te jagen (vandaag 18,5 km - morgen 20 km) om deze winter een goede algemene basisconditie te onderhouden.

Toen ik deze middag mijn duurloop uitvoerde langs de Leie, krioelde het in onze gemeente Harelbeke van para's.  Blijkbaar was een grootschalige oefening gepland, want lopen tussen de losse flodders is ook niet alles.  Het zag er allemaal zeer ontspannen en vrolijk uit, maar ik vermoed dat ze hier beter een beetje oorlogje spelen dan bv. in Somalië een barbecuefeestje met inlands vlees organiseren.

Vandaag las ik in de krant dat 100 managers in België zich aan het voorbereiden zijn op de Ironman(ager) Florida 2008.  "We voelen ons stukken beter en leren nu en dan relativeren", aldus de grootverdieners van dit land.  Iedereen zou beter een beetje aan sport doen in plaats van het bijwonen van concerten voor verdraagzaamheid...

In België mogen we niet meer met een Renault rijden (Vilvoorde 1997), een Ford is taboe (Genk 2003), een Volkswagen vanaf heden auto non grata en de bom moet nog barsten bij Opel.  En aangezien coureurs vaak geassocieerd worden met verboden stimulerende middelen zal er niets anders opzitten dan ons nog meer te verplaatsen al lopend.

20:26 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

auto industrie volgens een of andere deskundige - de naam ontglipt me momenteel - is de toekomst van de gehele auto-industrie in West Europa, en dus ook in België, een kort leven beschoren !

Aiai, ge zal maar in die sektor werken...

Gepost door: kj | 22-11-06

Para' s Ik heb een hilarisch stukje over de invasie van de para' s in Harelbeke op tv gezien :
enkele senioren dachten echt dat het weer oorlog was en dat de "Russen" geland waren ...

Gepost door: frank spencer | 22-11-06

De commentaren zijn gesloten.