19-11-06

Ik kan er niet meer tegen...

Uitleggen aan de vrouw des huizes dat Geert Hoste pas om 4u15 zaterdagmorgen zijn exposé had beëindigd, zou een flagrante leugen geweest zijn.  Nochtans was dit het uur van thuiskomst, want we hadden een jarige die bleef plakken en daarna zijn we nog even in een lokaal café beland om te converseren over de dinges des levens.

Om 8u terug uit de veren springen deed figuurlijk pijn, want ik was die dag geen fluit meer waard.  Vroeger (miljaar, ik klink oud) kon ik gerust een paar nachten na elkaar eens flink doorzakken, maar met de extra aandacht die ook onze kinderen behoeven, krijg ik het lastig the day after.  Misschien kan ik er niet meer tegen...;-)  Op karakter heb ik in de namiddag dan maar 10km geslenterd.

Na een deugddoende nacht stond vanmorgen een 18,5km training op het programma, waarbij ik enkel de laatste kilometer eens doortrok.  Ik heb de subjectieve indruk dat de snelheid ooit beter is geweest, vandaar dat ik op 2 december een 10,4 km golvende wedstrijd heb gepland om me te vergewissen dat het nog snor zit.

In de vooravond heb ik me eens geamuseerd met een planning 2007 wat wedstrijden betreft.  13 stuks staan reeds vast terwijl er nu nog ruimte is voor nog eens ongeveer 10 eenheden.  De tijd evolueert enorm snel en binnen een maand beginnen de dagen reeds opnieuw langer te worden...

21:19 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

komt inorde ik ga je zeker helpen met je trainingen .en 6 weken is ruim voldoende om er nog wat aan te verbeteren .Ik had alleen nog een paar vragen via de mail , en dan begin ik er aan .Het gevoel hebben dat ge ooit sneller liep kan ook het gevolg zijn dat ge uw hoogte punt bereikt hebt en dat punt kan je nooit echt lang vasthouden , maar ik denk dat er nog wel verbetering in zit.

Gepost door: mario | 20-11-06

planning in 2007 heb je gewoon geen tijd meer om naar Geert Hoste te gaan kijken, tenzij hij zélf ergens gaat meelopen!

Gepost door: geert | 20-11-06

Shhhttt..... Niet zeggen dat Geert Hoste voor 4u 's morgens gedaan heeft met z'n conférence ... hoe moet ik dat anders 't huis uitleggen ?

Gepost door: Byrntie | 20-11-06

De commentaren zijn gesloten.