05-11-06

Gelukkig zijn er nog bijen

Ik blijf maar lopen, want met een verlofdag op vrijdag heb ik van de opportuniteit gebruik gemaakt om een zware driedaagse te voorzien die deze morgen werd afgesloten met een rustige duurloop van 18,5 km.  Ook Frank Spencer was van de partij en om zijn naam alle eer aan te doen diende hij tweemaal langs de kant te staan om loskomend schoeisel terug aan zijn voeten te hechten.  De vorm zit zeker niet slecht, maar mijn kwaliteitsverhoging van het lopen is niet recht evenredig met het aantal kilometers die ik presteer.  Als er joggers zijn met nuttige tips, laat ze gerust achter.

Om zaterdag voldoende uitgerust aan de start te staan, plan ik deze week slechts 2 trainingen (maandag-woensdag).  Het gevaar schuilt hem echter binnenshuis : de stem van mijn vrouw heeft momenteel veel weg van Marge Simpson en onze oudste zoon zit met een zware buikloop in zijn broek en moest deze nacht tot twee keer toe de inhoud van zijn maag tonen aan mama en papa.  Iedere dag een aantal koppen warme melk met honing dienen de bacterieën te bestrijden opdat ik binnen zes dagen tiptop aan de start sta te Ploegsteert.

12:55 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Marge Als na de stem ook het kapsel van je vrouw Margiaans wordt ga je vanzelf wel sneller lopen!

Gepost door: geert | 05-11-06

Veel succes Veel succes met de ongediertebestrijding en uiteraard zaterdag in Ploegsteert! Gas geven en gen ieten! Ben al benieuwd naar je verslag.

Gepost door: Julie | 06-11-06

HONING MMM lekker honing...is by the way een excellent pepmiddel met veel koolhydraten... ik zie het al voor zaterdag : ge zult mij voorbijzoemen als de bijen...!

Gepost door: VINCE | 08-11-06

De commentaren zijn gesloten.