19-09-06

Habemus papem

Typ van de week is zeker onze nieuwe paus, want even iets onschuldig voorlezen van een Byzantijn uit de 14de eeuw zorgt er voor dat ongeveer 1 miljard moslims staan te steigeren.  Spijt komt achteraf, want met een "Ich habe es nicht gewusst" geraakt de geniepigaard er zomaar niet onderuit.

Sinds maandag is de combinatie kinderopvang-werken-sporten opnieuw van toepassing, want de 10 dagen vaderschapsverlof zijn jammer genoeg verleden tijd.  Met het oog op de belangrijke halve marathon (www.rapperdaneenezel.be) van volgende week vrijdag leg ik nu nog een laatste basis van veel kilometers.  Zo hebben we zondag met een vijftal 25 km rustig gelopen, werd maandag een uitloop van 6 km afgecrost en ben ik zopas terug van een 13 km rustige loop.  De kwaliteit van de trainingen is momenteel merkelijk beter dan het slapen, want dit is voorlopig nog een kleine ramp.  Bed binnen dus...Nog even meegeven dat mijn 13de plaats van de wedstrijd van vrijdag ll. opnieuw goed was voor een vermelding in het Nieuwsblad.

21:54 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

:-) ik ben er laat mee, maar ben nog volop blogs aan het bijlezen, dus bij deze: proficiat met de geboorte van Jules!!

Gepost door: Ruthje | 19-09-06

Gezegend! Tijdens het joggen nog eens aan de paus denken! Het zal je sneller doen gaan ... :)

Ik kon vroeger ook niet goed slapen van de looptrainingen.

Succes met je marathon!

Gepost door: Vrijdenker | 19-09-06

Ing kustm. Lijkt me ook leuk mee te lopen met rapperdaneenezel, maar de volgende dag is er de (1/2e) kustmarathon. En 2 halve marathon vlak na elkaar is een beetje teveel van het goede, niet ? Anyway, veel succes verder !

Gepost door: kj | 22-09-06

De commentaren zijn gesloten.