16-09-06

Slaapmuts

Zoals aangekondigd heb ik gisterenavond deelgenomen aan een zwak bezette kermisjogging hier in ons aller geliefde gemeente Harelbeke.  Aangename temperaturen (25°C) om te terrassen waren nog voldoende aanwezig, maar voor lopers mag het iets koeler zijn.  Over de 13,2 km heb ik gegeven wat ik kon en was zwaar vermoeid bij het overschrijden van de aankomststreep.  Een tijd van 51'41" deed me realiseren dat ik 8" trager was dan op hetzelfde parcours verleden jaar.  Panikeren over de conditie doe ik evenwel niet, want de weersomstandigheden waren minder gunstig en echt uitgerust (babyblues) kwam ik niet aan de start.

Ik had echt nog eens goesting om wat te blijven hangen na de wedstrijd, zodat ik pas na een aantal 'slaapmutsen' tegen middernacht het huis opnieuw betrad.  De twee weken oude zoon had het evenwel vannacht niet zo goed begrepen zodat alweder slaaptekort deze ochtend het resultaat was.  Gelukkig laten we het niet aan ons hart komen en vertrek ik zo dadelijk voor een uitlooptraining van 12 km.

11:31 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Amai Toch wel een goede tijd hoor Steven, gezien de babyblues. Blijkbaar weet jij ook van geen ophouden hé, je blijft maar km's doen.

Gepost door: marc | 17-09-06

babyblues Verkneukel je alvast in het feit dat jij binnen 50 jaar als incontinente inwonende patrias familias hem hetzelfde zal kunnen lappen. Hà! Dat zal hem leren!!

Gepost door: geert | 18-09-06

Ff piepen.. Hey Steven, Ik zag je reaktie op m'n blog. Waarvoor thx. Ik ben dan ook es komen kijken naar deze van jouw. Je bent waarschijnlijk ook uit de buurt (als ik je gelopen wedstrijden bekijk), en moet zeggen dat je toch heel wat grote (afstanden) wedstrijden loopt. Ik heb wat meer recup nodig hoor. Al loop ik wel een 3x/week3. Als ge wilt maak ik een link aan van je blog op de mijne...?
Groeten, Frank

Gepost door: Frank Terry | 20-09-06

De commentaren zijn gesloten.