30-08-06

You better face it, you're addicted to...

...love, aldus Robert Palmer in zijn prachtig lied waar ik hem 100% kan in volgen.  Een andere verslaving waar ik mee worstel is het lopen.  Het virus geraakt maar niet uit mijn lichaam.  Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag stonden de benen t.e.m. woensdagavond nog niet stil.  Een combinatie van duurloop (zondag 18km), een uitlooptraining (maandag en woensdag 12km) en een intervalsessie (dinsdag 4x1000m --> 3'08" snelste tijd met collega-trimmer Geert) doet me concluderen dat de conditie tiptop is.  Enkel voeding kan nog bijgeschaafd worden, maar een mens moet toch ergens nog een achillespees hebben.

Woord van de week vond ik het 'Stockholmsyndroom', waarbij de gegijzelde sympathie krijgt voor de gijzelnemer.  In 1973 in een bank in Stockholm kwam het zelfs zo ver dat de gegijzelden bij de bevrijding door de politie de kant kozen van hun gijzelnemers.  Hier zitten we eerder te wachten op een babyboom...

De vier gegijzelden in de Kreditbanken overval sympatiseerden met hun gijzelnemer (rechts)

21:21 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Baby-boom en heb je die baby-boom zelf geplant?

Gepost door: geert | 30-08-06

straffen toebak Laatste km in 3.08 das straf en liep Geert die ook zo snel ? 't zal een snelle wedstrijd worden in Hulste , herinner me nog goed die eerste wedstrijd met jullie beiden aan de start , hopelijk gaat het mij nu beter af.

Gepost door: roadrunnerke | 01-09-06

De commentaren zijn gesloten.