26-08-06

Last Minute

Ergens te lande, op de grens tussen Oost -en West-Vlaanderen, ligt het gehucht Gijzelbrechtegem, in de volksmond omgedoopt tot Grijsloke.  Hun jaarlijkse hoogdag is een 10 mijl waarbij heel wat deelnemers aanwezig zijn.  Dat het parcours geen centimeter plat is en drie stevige kuitenbijters drie keer dienen beklommen te worden, zorgt dat deze wedstrijd een van de zwaarste in zijn streek is.

Mijn vrouw wil maar niet bevallen (sorry schat, iedereen wordt ongeduldig), dus schreef ik me vandaag ter plaatse op het laatste moment in om deel te nemen aan deze heuvelloop.  Mijn zwaar trainingsschema van deze week had de optie wedstrijd niet echt ingecalculeerd, zodat vermoeid aanvoelende benen naast mij stonden aan de start.  Om me zeker niet te forceren nam ik plaats in het midden van de pak en startte zeer rustig.  Naarmate tijd en afstand vorderden vloog de snelheid de hoogte in.  Het was zeker de eerste wedstrijd over een deftige afstand waarbij geen enkele loper mij voorbijgesneld heeft.  Meerdere lopers kon ik oppikken en steevast ter plaatse laten om te zoeken naar het volgende slachtoffer.  Met een tijd van 1u08'33" (14,1 km/h) op een dergelijk parcours kon ik heel tevreden zijn.

Nu nog hopen dat Tchité en Frutos morgen hun werk naar behoren doen om dit weekend als geslaagd af te sluiten...

CNV00077

21:09 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

knap!! wow Steven, gezien het parcours heb je daar wel een knalprestatie neergezet hoor! Proficiat!! En nu maar duimen dat je jongste telg stilletjesaan eens wat van de buitenwereld wil komen bekijken hé. Succes!!

Gepost door: Ruthje | 26-08-06

zeer sterk Zo maar een wedstrijd uit de losse mouw schudden en dan zo'n tijd op en dergelijk parkoer. Sterk. Trouwens Salou en Balaban zijn er klaar voor!

Gepost door: etienne | 27-08-06

sterke prestatie heel sterk steven , als het waar is dat je de eerste 2 ronden op't gemak liep en de laatste maar voluit ging , zie ik maar weinig wedstrijden waar ik je nog zal kunnen volgen , je had me nu wellicht al in het vizier .

Gepost door: roadrunnerke | 27-08-06

De commentaren zijn gesloten.