19-08-06

Jong en Vlug

De JV-jogging, breed uitgesmeerd Jong en Vlug De Pinte-jogging, was gisteren het schouwspel waar ook ik ten tonele verscheen.  Samen met clublid 'Fred Raket' reden we samen richting De Pinte alwaar men de keuze had om 1,2,3 of 4 rondes van 3,35 km te lopen.  Ik opteerde om 6,7 km te lopen terwijl mijn clubmakker een ronde meer zou afleggen om aan 10,05 km te komen.  Ik had de strategie bepaald om niet al te voortvarend van start te gaan en het loonde in een tweede ronde die sneller werd afgelegd dan een eerste (resp.12'20" en 12'11").  Met een eindtijd van 24'31" kwam ik als 5de over de streep en was vooral tevreden met de 'negatieve split' en mijn gemiddelde (bijna 16,4 km/h).  Na de aankomst bleef ik staan om te zien hoe het mijn clubmakker verging.  Hij stak blijkbaar in bloedvorm want de eerste die opdraaide in de laatste rechte lijn was Fred die een 1ste plaats versierde.  Het was een zeer leuke jogging, mooi parcours en een typisch sanitair voor een dergelijke landelijke loop (een emmer diende om de darminhoud door te spoelen).  Met elk een bak frieten keerden we tevreden huiswaarts.

Deze middag ben ik vertrokken voor een uitlooptraining waarbij ik duidelijk de benen van de dag ervoor voelde.  Het was vals koel, want geheel bezweet arriveerde ik thuis na 12,5 km.  Reikhalzend kijk ik reeds uit naar een deftige duurloop van morgen.  Het spul dat ik aangereikt kreeg van Marion Jones begint te werken...

20:33 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Het popdium wenkt Izegem is gezegende grond voor u. Een nieuwe kans om op het podium te staan. 02 september te Izegem!!!

Gepost door: etienne | 19-08-06

Marion geen paniek, ons Marion is naar huis gevlogen om extra voorraad te gaan halen.

Gepost door: geert | 20-08-06

Pluto weer bijna het hol van Pluto bereikt met een 5e plaats Steven! goe bezig!! Het Hol van Pluto kan je in september ook in Hoboken bij Antwerpen vinden (ik denk de 16e of de 17e sep). Daar heb ik zelfs met mijn slakkentempo al eens zilver gehaald :-)

Gepost door: Ruthje | 20-08-06

jawadde ...een deftige duurloop... Dat wilt voor jouw waarschijnlijk zeggen : 3 uren lopen, niet ? Voor mij is dat anderhalf uurtje. heheheh...

Gepost door: kj | 21-08-06

De commentaren zijn gesloten.