14-08-06

Bouwvakkers

Het traditioneel bouwverlof loopt van 21 juli tem 15 augustus.  Zelf heb ik van een aantal snipperdagen kunnen genieten, want spaarzaamheid met congédagen is geboden als binnen een paar weken het nieuw gezinslid zich zal voorstellen  en ik dan 14 dagen aan de zijde van vrouwlief zal staan.  Toch gebruik ik nu deze 15 augustus om de eetgewoontes te wijzigen.  Sinds de marathon (2 juli) heb ik menig frituur, snoepwinkel, suikerwafelverkoper en ijsventer geplezierd met een aantal euro's omdat zoetigheid mijn eeuwige zonde is.  Vanaf morgen zal ik vetten en snelle suikers zoveel mogelijk trachten te laten, niet dat mijn gewicht spectaculair is toegenomen (2 kg), maar de huid heeft zich in het verleden iets strakker rond het lichaam gewenteld en deze structuur wil ik terug herstellen.

De trainingsweek is eerder van het rustige soort.  Morgenochtend staat een rustige duurloop gepland van 25 km en daarna rust ik twee opeenvolgende dagen omdat ik, indien weeën zich niet voordoen, vrijdag nog eens wil vlammen op een wedstrijd hier in de buurt.

Ik was gisteren ook getuige van de marathon tijdens het EK en zag samen met vele NOS-kijkers dat hun landgenoot Luc Krotwaar (schitterende naam !) op 38-jarige leeftijd halfweg doorkwam in 15de stek en op 2km van de eindmeet nog meestreed voor een bronzen plak.  Een zeer verdienstelijke 4de plaats werd door mij ten volle gegund aan deze noorderbuur.  Gezien ik nog iets jonger ben dan Krotwaar krijg ik weer hoop dat het beste nog moet komen...

21:15 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Krotwaar Ik heb ook die marathon gezien - waar waren onze Belgen ? - en de knappe prestatie van onze Noorderburen bewonderd.
Inderdaad, the best is yet to come ...

Gepost door: frank spencer | 15-08-06

MARATHON Heb ook genoten van een mooie mannenmarathon ginder... ik dacht eerder dat Kamiel Maase zo goed zat, maar zo zie je maar hé... een marathon is onvoorspelbaar... Ik hoop in Oktober die prestatie van Krotwaar - in weliswaar minder hoge snelheid - na te doen, en dit in zijn geboortestad Eindhoven...spijtig dat hij (Krotwaar) er niet bij zal zijn.. anders kon hij mij misschien eens "hazen"... (hi hi)

Gepost door: Vince | 15-08-06

gedachtespinsel bij het zien van de foto van onze sympathieke noorderbuur kon ik maar aan één ding denken: geef diene arme jongen ne boterham!

Gepost door: geert | 16-08-06

De commentaren zijn gesloten.