28-07-06

Abraham zien...

...zal nog even duren, maar toch is de leeftijdsklok vandaag opnieuw een niveau hoger gezet.  Met een echt frisse kop heb ik deze dag niet aangevat, want het warme weer en te laat in bed kruipen (gisteren nog even tot na enen wat pubersentiment bekeken onder de vorm van Road House waarbij Swazey buitenwippende playboy speelt) zijn niet echt bevorderlijk voor een degelijke nachtrust.  Vanavond staat nog een etentje en een cinemabezoek met de vrouw gepland om mijn hallelujahmoment te vieren.  Trainen zal er niet van komen maar rust kan geen kwaad na 6 opeenvolgende dagen van inspanning.

Is er nog leven na Pluto ?  Jawel, want mijn volgende doelstelling is om in een nationale krant (Nieuwsblad, Laatste Nieuws) met naam in een uitslag voor te komen van een loopwedstrijd.  Niet evident, want kleinere wedstrijden en vooral de kortere afstanden krijgen nooit deze aandacht.  Het zal dus de kunst worden om een langere afstand te lopen en te hopen dat vele toppers afwezig geven en de kranten bv. een top 15 afdrukken en ikzelf in een supermoment verkeer.

Het bewijs van mijn Pluto-loop is te vinden in onderstaande link (bij de 5 km die in realiteit 5,375 km waren) :

http://users.telenet.be/lb/feestcomiteit%20de%20Bosmolens...

08:31 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

succes met uw volgende uitdaging !!!! veel succes met uw volgende uitdaging , zal wel niet evident zijn , maar't moet kunnen , by the way er waren toch nog redelijk veel starters bij de 5km ( 48 ) , we zijn nog zo slecht niet als we denken ( denk ik toch ) , misschien kunt ge wel in de krant komen op ludieke manier of telt dat niet mee , bvb in Kuurne verkleed als ezel aan de start ?

Gepost door: roadrunnerke | 28-07-06

nieuwe blog Heb al bijna een maand problemen met skynet en deze raken maar niet opgelost, daarom ben ik maar met een nieuwe blog gestart. Ben al die tijd natuurlijk wel blijven lopen maar bloggen ging niet.
Vanaf heden terug op: http://runningmac.skynetblogs.be/

Gepost door: Marc | 28-07-06

pluto Proficiat, Pluto gevonden!! En natuurlijk ook de beste wensen met je verjaardag! Dus ook een leeuw.

Gepost door: Dirk | 30-07-06

De commentaren zijn gesloten.