26-07-06

De Finnen zijn zo gek nog niet

Momenteel ben ik aan het genieten van een weekje verlof dat vooral dienst doet om eens het houtwerk van ons huis een extra beschermlaag te geven.  Niet dat ik alles afwerk als een Picasso, maar ondanks twee linkse handen behoort grof schilderwerk nog juist binnen mijn capaciteiten.  Verlof zou normaal ook rust betekenen, maar een GSM kan daar anders over beslissen.  Ideaal toestel om in nood iemand te bellen, maar de laatste jaren vaak 'misbruikt' om info door te geven aan iemand zonder dat je weet wat die persoon op dit moment aan het uitspoken is.  Binnenkort gaat in Finland het WK GSM-werpen door en het idee achter deze vreemde atletiekdiscipline is ontstaan door Finnen die het beu waren constant te moeten bereikbaar zijn voor iedereen.  Voor deze ene week zou ik ook eens dat rinkelding ver weg willen keilen maar de werkgever zou dit in minder mate appreciëren, vandaar dat afzetten de enige optie is om van enige recuperatie te kunnen genieten.

Het trainen verloopt goed.  Gisteren werd met clubgenoot Geert een snelheidsspel van 12 km afgelegd en ondanks het feit dat ik een pondje meer merkte bij mijn collega na een deugddoende vakantie was zijn snelheid nog even accuraat als voorheen.  Vandaag staan 15 km clubtraining op het programma (start 18u30) wat met een dergelijke loden zon niet van de poes zal zijn.  Misschien best mijn GSM meenemen om indien nodig de vrouw te bellen als ik niet meer thuisgeraak...

11:12 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Happy Birthday! Hey Steven,

Even van mijn verjaardag gebruik maken om mijn leeftijd-, stads-, club- en oud-schoolgenoot een deugddoende verjaardag toe te wensen. Geniet ervan!
Gelukkig dat in je planning de kilometertjes voor komende zaterdag en zondag ingevuld stonden, of ik was er al mee weg dat je vanaf morgen 32 jaar zou rusten. ;-)
Greetz,

Wim

P.S.: Proficiat met je hol van Pluto!

Gepost door: Wim Windels | 27-07-06

@Wim ...gelukkig dat jij een heel stuk ouder bent dan ik...Proficiat en laat ze knallen...

Gepost door: Steven Trimmer | 27-07-06

De commentaren zijn gesloten.