22-07-06

Het stond in de sterren geschreven...

Iewat onverwacht heb ik vanavond een wedstrijd gelopen in Izegem (5,375 km) waarbij ik door de kortere trainingen van de laatste weken redelijk fris aan de start verscheen.  Enkel wat fysieke arbeid van deze morgen en namiddag (mijn werkgever had me op corvée gezet) deed zich gevoelen.  Alsof de Goden me op voorhand gunstig gezind waren vond ik tijdens het werk 2 euro.

Dit was ook het inschrijvingsgeld om te starten in deze wedstrijd.  Het weer voelde zwoel aan, maar vlak voor de start kwamen de eerste onheilspellende donderwolken opzetten.  Na 2 km zette de hemel zijn sluizen open en hagel en bakken regen vielen op ons neer.  Met absoluut geen voorliefde voor bliksem verhoogde ik mijn tempo om veilig binnen te zijn.  Gezien we gemeenschappelijk startten met de 10 km had ik geen idee in hoeveelste positie ik lag.  De laatste km kreeg ik clubgenoot Jan 'roadrunnerke' in het zicht en met een ultieme 'McEwen-jump' remonteerde ik Jan in de laatste 10 meter.  Hijgend kwam ik over de streep en kreeg felicitaties van iemand van de organisatie met mijn tweede (!!!) plaats (in 19'39").  Het Walhalla is bereikt, mijn Muze heeft mijn benen bespeeld, Thor zwaaide kwistig met zijn hamer om de donder te laten rollen.  De gevonden 2 euro hebben me twee drankjes, een fles wijn en een bon van €50 opgeleverd die ik bij de lokale schoenwinkel mag verzilveren.  Kortom : een belegging met schitterend rendement.

Het hol van Pluto, mijn ultieme doel sinds een jaar, is gevonden.  Gelukkig staat de wereld niet stil en zullen nieuwe doelstellingen zich in de toekomst manifesteren.  Deze kunnen ze me alvast niet meer afpakken...

 

22:34 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Eindelijk gevonden !!!!! Proficiat Steven van mijnentwege , uw hol van pluto gevonden , ik dus ook , jammer genoeg moest ik u voorlaten de laatste meters , maar tis u gegund , ik heb dat stukje dat we moesten inlopen tot we op het eindelijke parcours zaten gemeten en kom op 991m indien de 10 km juist zou zijn , zou onze werkelijke afstand 5.5 km zijn.

Gepost door: roadrunnerke | 22-07-06

ik leef met je mee want na deze tweede plaats, waarvoor mijn felicitaties, is er maar één hoger doel meer!

Gepost door: Koen | 23-07-06

proficiat!! woohoo!! Eindelijk het hol van Pluto gevonden!! Proficiat Steven! Nu op naar een eerste plaats! :-)

Gepost door: Ruthje | 23-07-06

Proficiat ... ... met je resultaat in deze wedstrijd. Maandenlang meegeleefd met je doelstelling via je blog en onze omgang in de club. 'k Ben superbenieuwd naar je volgende objectief !! Eerst en vooral terug papa worden lijkt me alvast al even belangerijk nu vermoedelijk ...

Gepost door: Guido | 24-07-06

Chapeau Proficiat Steven,
Vroeg of laat moest het er eens van komen hé. Nu nog proberen om nog ergens dat trapje hoger te geraken.

Gepost door: Marc | 24-07-06

ahum ... ... mag ik dan nu m'n 2 Euro terughebben alstublieft?

Gepost door: geert | 25-07-06

Pluto bereikt ! Proficiat met je tweede plaats in de bosmolens van Pluto.
'k Ben eens benieuwd naar je nieuwe objectieven : the sky is the limit !

Gepost door: frank spencer | 27-07-06

Proficiat Proficiat Steven! Ook vanuit het verre Venezuela blijf ik je prestaties volgen. Wat is je volgende doel?

Gepost door: Frederik | 27-07-06

De commentaren zijn gesloten.