01-07-06

Bezigheidstherapie

Het is nu juist 9.00u gepasseerd, dus we zitten in de laatste 24 uur voor de start van wat een slagveld zal worden.  Het is ondertussen 23°C op dit ochtendlijk uur en de zon staat reeds hoog te branden aan de horizon : Good Morning Vietnam !

Van de 8 starters van onze club heb ik er gisteren nog 5 gesproken.  Bij een lokale loopwedstrijd stonden we met zijn drieën te kijken en merkten meteen dat de hitte in een 10 km reeds voor veel zweet en opgaves zorgde.  Een ander clublid belde me om waarschijnlijk zichzelf wat moed bij te pompen ("Hallo, met Geert ;-)) terwijl good old Georges even aan de deurbel ging om zijn laatste training woordelijk met mij te delen.  Ik durf niet meer bewegen en zal me enkel beperken tot veel drinken en koolhydraatrijk eten.  Gelukkig is er vandaag wat voetbal voorzien op tv en ook de Ronde van Frankrijk gaat vandaag van start.  Mijn megabikeploeg kan ik reeds verticaal classeren, want de helft van mijn wielerploeg had even een bezoek gebracht aan dokter Fuentes.  Dit doet mij eraan herinneren dat ook ik nog mijn bloedinjecties moet toedienen...

09:12 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Marathon Bedankt é Steven,

gezonde interesse in een andere loper wordt tegenwoordig ook al niet meer gewaardeerd.
Ik gooi Belgacom buiten.

Vreet en zuip vandaag maar veel, we zullen 't morgen inderdaad meer dan nodig hebben.

Geert

Gepost door: Gavertrimer Geert | 01-07-06

@ Geert Guido zal het niet appreciëren dat je belgacom op straat zet...Hou je nog goed bezig en tot morgen

Gepost door: Steven Trimmer | 01-07-06

MORGEN Ik wens je veel (zweet)plezier morgen in de marathon...
voor 1 keer mag je nu zuipen zoveel je maar wil...(allee, vooral water hé...)

Gepost door: VINCE | 01-07-06

veeeeeel succes morgen het beste voor morgen Steven , het wordt een heroische dag morgen , naar de tijd van aankomst moet je niet kijken , uitlopen in zo'n omstandigheden zal al een lastige opgave zijn , 'k ben er zeker van dat je het tot een goed eind en misschien ook een goeie tijd brengt !!!!!!
good luck !!!!!

Gepost door: roadrunnerke | 01-07-06

mega Stiet, veel succes morgen. Over je kennis van megabike gaan we het maar niet hebben, dat is toch ieder jaar hetzelfde. Nogmaals succes en groeten aan 't vrouwke

Gepost door: bish | 01-07-06

Belgacom ... één en ander is me onduidelijk mannen ...
morgen wat uitleg graag !!
Succes Steven en ander Gavertrimmers die ook dit blogje regelmatig doornemen ...

Gepost door: Guido | 01-07-06

succes toegewenst Ik wens jou en àl je collega's een mooie wedstrijd toe. Laat de hitte je hersenen niet verschoeperen. Toon je sterker dan de zon. Blijf dus kalm en soepel lopen... en laat die "gezonde" strijd nu maar beginnen!
Ik zal duimen (vanaf 9 u en geen minuut eerder)...

Gepost door: philippe van enis | 01-07-06

De commentaren zijn gesloten.