26-06-06

Leve Armand Pien

Gisteren werden de 17 km zeer rustig afgejogd omdat ik de benen absoluut niet meer wilde pijnigen.  Deze week staat volledig in het teken van voldoende te rusten om alsnog een deftige marathon proberen te lopen.  De enige die blijkbaar nog stokken in de wielen kan steken is Frank Deboosere, want doodleuk verkondigen dat de toeschouwers op Rock Werchter zullen kunnen bakken in een blakende zon, is natuurlijk voor zondagse marathonlopers een kleine ramp.  Hopelijk vergist de Frank zich op zijn 'Piens' en mogen we alsnog bij betrokken weer en 20°C starten.

Vandaag ben ik even afgezakt naar de lokale sporthal omdat de CM jaarlijks een start2run-cursus geeft over 10 weken waarbij de laatste training een examenloop van 5 km is.  Deze test stond voor de beginners vanavond op het programma zodat ik als dienstdoende begeleider een dame heb geëscorteerd tijdens haar proefloop.  Er zat duidelijk muziek in want in 29'15" arriveerde ik met mijn chaparonne.  Voor mij was deze test een uitstekend alibi om eens rustig de benen te strekken en de kilometers van de afgelopen week goed te verwerken.

Der Mannschaft en Hup Holland Hup zijn niet meteen mijn meest favoriete ploegen tijdens dit WK Voetbal.  Oranje geëlimineerd, zoals steeds vraagt het meer moeite om van Duitsers af te raken...Don't mention the war...

http://onderweg.blogspot.com/2006/04/fawlty-towers.html

 

21:13 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

't is nie moeilijk we starten om 09 uur ... dan zal het nog frisjes zijn ... we passen ons tempo een beke aan, t.t.z. we lopen ietsje sneller ... en we komen aan in Brugge voordat het echt warm is hé!!!

Gepost door: Koen | 27-06-06

Basil Blijft toch geweldig ... het 'Don't mention the war'-ding is tegenwoordig zelfs de ringtone van m'n gsm ;-)

Gepost door: geert | 27-06-06

natte mutse steven.veel succes voor zondag en als het te warm komt dan een natte mutse opzetten en het lukt wel.

Gepost door: norrie | 29-06-06

succes!! succes zondag, ik zal duimen voor een zalige 18°C, lichtjes bewolkt en een zacht briesje in je rug. Goed? Tot zondag!

Gepost door: Ruthje | 29-06-06

De commentaren zijn gesloten.