13-06-06

De drie B's

Loopbuddy Geert kwam met het idee om vandaag op ons duizend gemakskes 20 km af te huppelen, wat me meteen deed mee op die kar springen omdat ik in deze laatste toegestane 'zware' week kilometers kan gebruiken zoals een dolfijn water nodig heeft.  Een onweer enkele uren ervoor had voor de nodige afkoeling gezorgd zodat een aangename loopavond zich aankondigde.

Na 10 km sloeg echter niet het noodlot maar wel de bliksem toe.  Omdat we liepen in het natuurdomein de Gavers en bomen nu eenmaal aantrekkelijk groen zijn voor lichtflitsen, leek het ons beter even tijdelijk in de wagen te schuilen.  Na meer dan een kwartier bleef het lichtspektakel in de lucht zijn werk doen zodat we met minder kilometers dan gepland terug huiswaarts keerden.

Ik heb een angst ontwikkeld voor 3 B's, en die staan (gelukkig) niet voor borsten, billen en babes.  Bloed, Bijen en Bliksem zijn echter de 3 nagels aan mijn doodkist zodat ik zeker niet meer van plan was om vanavond nog door te lopen.  Omdat ik speciaal verlof genomen heb deze week en kilometers wil afstomen is de weekplanning licht aangepast...

Lightning

21:10 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

bliksem leuk te lezen dat je bloedonderzoek gunstig was Steven! Jammer dat je je training dan net vandaag moest inkorten wegens bliksem. Je had hier in Mechelen moeten trainen, geen bliksemschichtje te zien hier!

Gepost door: Ruthje | 13-06-06

niet veilig Inderdaad niet veilig lopen met die bliksem, verstandig geweest! Ook goed te horen dazt je gezondheid optimaal is.

Gepost door: Dirk | 14-06-06

Bliksemse Bijen Bijten Bijna altijd in mijn Bloed Bangelijke titel hé?? :-)

Gepost door: geert | 14-06-06

De commentaren zijn gesloten.