11-06-06

Vraagtekens

Vrijdagavond ben ik zonder enige ambitie-behalve pijnvrij lopen-afgezakt naar Wakken om daar de jaarlijkse hoogmis, een loop van 10,85km, van de Wakkenaars mee te maken.  Ik hoopte na een reflexspraybehandeling dat de pijn in de schouders niet zou doorbreken tijdens de wedstrijd zodat uitlopen in een aanvaardbaar tempo mogelijk zou zijn.  Ondanks de hitte kon ik toch eindigen in 44'18" (14,7km/h) en had een redelijk goed gevoel achteraf, hoewel het verre van beste prestatie was. 

Na gisteren een rustdag, gecombineerd met een eetfestijn van chips en ijscrème, te hebben georganiseerd, heb ik vandaag 30km gelopen die me iets minder vergaan zijn omdat ik van bij het begin een smeulende pijn voelde onder mijn linkerschouder.  De massagetafel staat intussen al klaar alwaar vrouwlief eens haar lusten mag botvieren op mijn lichaam. Morgen om 19u weet ik de bloeduitslag en zal de dokter al dan niet het licht op groen zetten om binnen 3 weken de marathon te lopen.  Let's keep our fingers crossed...

Aan alle vaders : proficiat...Aan alle moeders : geniet van uw vent ! Ciao

 

 

11:28 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

beterschap Hopelijk weet je gauw wat er aan de hand is. ik hoop in ieder geval dat je je marathonplannen niet hoeft op te bergen, maar je gezondheid gaat voor alles hé.

Gepost door: Ruthje | 11-06-06

Laat het gras maar groeien! Die chips en ijscrème waren fantastisch goed. De rest van het eten trouwens ook! Wellicht had je het beter bij één coupe gehouden. Hopelijk valt je uitslag morgen mee en kan je toch nog na je vele looptrainingen deelnemen aan de marathon. We zullen je zeker en vast volgen!

Gepost door: regelmatige wc hanger | 11-06-06

De commentaren zijn gesloten.