07-06-06

Dumb and Dumber

Het bloed is er uit en ik sta nog recht.  So far so good.  Vlak voor de afname nam de dokter even de bloeddruk die bleek op 18/10 te staan, wat uiteraard veel te hoog is en zelfs neigt naar serieuze overspannenheid.  Nadat levensvocht uit mijn lichaam werd getapt diende de dokter in opdracht van mij de buisjes direct weg te leggen zodat ik zeker niets van de inhoud zou zien.  Een tiental minuten blijvend liggen zette het licht op groen om terug recht te staan zodat het flauwvallen deze keer achterwege bleef.  Een check van de bloeddruk een half uur later leerde dat deze ondertussen terug gestabiliseerd was naar 13/7.  Om maar aan te tonen dat bloedafname niet echt mijn favoriete hobby is.  Uitslag mag ik maandagavond gaan afhalen.

"Iedere sporter heeft rare streken of gewoontes", meldde een medetrimmer mij laatstleden.  En hoe langer ik over deze quasi Bond-Zonder-Naam-spreuk nadenk, hoe meer ik mijn collega gelijk dien te geven.  "Stupid is what stupid does", wist Forrest Gump te repliceren.  Ondanks alle raad van even volledig stil te liggen, niets te lopen, voldoende te recupereren, heb ik vandaag de stommeling uitgehaald om toch even nog de schoenen aan te spannen om 10km te testen.  Het is sterker dan mezelf, het voelt als heroïne in de aderen (denk ik toch ?), ik kan het echt niet laten.  De pijn aan het bovenlichaam was draaglijk en al een heel stuk minder en ik voelde me goed.  Ik hoop vrijdag alsnog te starten in 'Dwars door Wakken' waar enkel de sfeer en de trainingskilometers deze keer van tel zijn. 

22:02 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Virus? Ik zou toch een paar dagen wat gas terug nemen. Toen ik pas bevallen was van onze tweeling was ik extreem oververmoeid. Eerst dachten we dat het alles te maken had met de bevalling en onze oudste die pas 2 jaar was. Na enkele weken bleek dat ik CMV (cytomegalievirus) had en ik kan je verzekeren dat het heel lastig was om met drie kleine kinderen te rusten maar het kon niet anders. Dankzij Frank die toen halftijds thuis gebleven is en wat extra hulp ben ik stilletjesaan genezen maar rusten was de boodschap. Veel sterkte en alles zal wel goed komen.

Gepost door: Betty Spencer | 07-06-06

Hoge bloeddruk Die hoge bloeddruk zal wel te wijten zijn aan het feit dat je geen liefhebber bent van dat bloed prikken. Ik weet uit ervaring dat sommige mensen zich daar serieus in opjagen.

Gepost door: Betty Spencer | 07-06-06

oververmoeid dus : rusten jong!!!! (zei de ene held tegen den anderen, gisteren was ik bij de dokter met mijn jongste zoon, hij moest ook bloed geven ... en ja ... bijna lag de papa van zijn stokskes .. terwijl mijne jongsten ferm aan 't lachen was natuurlijk!!)

Gepost door: Koen | 08-06-06

er bestaan ergere afwijkingen ... dan neurotisch lopen, zoals bvb. ... euh ... zoals bvb ... dedzju ... k dacht nochtans dat er ergere zaken waren!
Doe toch maar niet te zot: luister naar Betty, want etty is een vrouw, en vrouwen hebben altijd gelijk ... enfin ... wij moeten ze dat in elk geval doen geloven want anders hebben we 's avonds geen warm eten :-)

Gepost door: geert | 08-06-06

Veel beterschap... Hopelijk weer vlug de "oude". Sterkte.

Gepost door: Jan | 10-06-06

De commentaren zijn gesloten.