06-06-06

Mens erger je niet

Ik wou eerst als titel "van kwaad naar erger" zetten, maar wil me niet laten meedrijven in een golf van pessimisme.  Maar om eerlijk te zijn : het gaat niet goed met mij.  Gisteren probeerde ik wat los te lopen (aan minder dan 10km/h) en na 6km en twee keer stilgestaan te hebben ben ik gestopt.  Mijn ganse bovenlijf kan ik bijna niet meer bewegen en bij lopen dien je nu eenmaal gezwind armen langs je lichaam te zwieren.  Ook deze nacht heb ik twee t-shirts doorzweet wat me toch niet echt gezond lijkt.  Met enig uitstel ga ik nu morgen naar de dokter.  De eerste en enige keer in mijn leven dat ik bloed liet trekken viel ik flauw (het woord 'bloed' doet me reeds koude rillingen krijgen), dus laat ons hopen dat het me morgen beter vergaat.

Als ik de start nog haal van de marathon, wat hoe langer hoe onzekerder lijkt, is mijn enige doel uitlopen.  Daar waar ik een maand geleden nog een serieuze hap van mijn PR wilde bijten, is mijn enige hoop nu dat op 2 juli het licht op groen staat, ik kan starten en zonder veel afzien kan arriveren.  Tijd is secundair aan gezondheid !

Ik heb de voorbije weken zo half en half "de Topmanager" gevolgd waar vanavond de ontknoping werd van uitgezonden.  Hilarisch hoe een man even wil streng lijken in zijn selectie naar een dikbetaalde 'top'manager -bij screening van zijn bedrijf werd meteen duidelijk dat ze nog nooit een euro winst hadden gemaakt- waarbij nu de ganse boel in de vitrinekast staat om voor een mooi prijsje over te nemen.  "Welkom aan boord", waren zijn laatste woorden toen hij de ultieme kandidaat feliciteerde.  Van een Titanic gesproken...

In mijn verdere berichtgeving zal ik het pessimisme achterwege laten, hoe erbarmelijk de toestand ook wordt, want van een dergelijke denkwijze wordt niemand beter.  "Bloed !!" (kippevel daalt neder op mijn lichaam)

22:39 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Te vroeg herbegonnen ? Steven,
Te vroeg herbegonnen misschien met trainen en wedstrijden lopen ?
Ik ben nagenoeg gelijktijdig met jouw ziek geworden (na de loop in Harelbeke) en ben pas gisteren voor de eerste keer weer mijn benen gaan strekken ... na 14 dagen inactiviteit.
Het probleem van vele mensen (en mezelf moet ik toegeven) is dat men na ziekte veel te vlug weer wil hervatten, soms is een paar dagen langer rusten veel beter voor je lichaam.

Gepost door: G.B. | 07-06-06

Ja, Misschien eens proberen : een volledige week platte rust !?!

Gepost door: kj | 07-06-06

geen paniek even wat rustiger aan doen is de boodschap ... zorg er vooral voor dat je volgende marathon geen Titanic wordt!

Gepost door: geert | 07-06-06

De commentaren zijn gesloten.