03-06-06

Erop of eronder

Hiermee bedoel ik zeker niet wat sommigen plegen te insinueren met een zes maand zwangere vrouw, maar morgen wordt op de halve marathon een belangrijke test voor mij.  Ofwel loop ik gezwind en zonder problemen zodat een goede eindtijd wordt behaald (<1u30) en aanleiding geeft tot een meetpunt om op de marathon halfweg door te komen, ofwel komt het 'worst case scenario' uit en zit ik met één of andere virale infectie die een tweetal weken geleden mijn lichaam is binnengeslopen.  Ik vernam vandaag nog dat mijn overbuur door frequent te mountainbiken even langs de kant moest wegens beginnende klierkoorts ten gevolge van te zware fysieke inspanningen.  We bekijken de situatie alsnog positief...

Intussen is de traditionele voorbereiding voor een wedstrijd wederom bezig.  Aangezien de wedstrijd morgen reeds om 10u start heb ik deze middag een bord spaghetti binnengekegeld en ook nu doen de kookplaten deftig hun werk om binnen 5 minuten spaghetti nr.2 te serveren.  Nog wat kruidvatvitaminen nemen en zonder fout staan we goed volgepompt aan de start. 

19:51 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

succes! Geef er een lap op morgen Steven en hopelijk zit je inderdaad niet met één of ander gek virus opgescheept!! Succes!!

Gepost door: Ruthje | 03-06-06

De commentaren zijn gesloten.