31-05-06

Luieren

Het doet eens deugd om een afbouwweek te hebben.  Ik voel me lui, want gisteren werd gerust en tijdens de clubtraining van deze avond heb ik na 9 km afgehaakt.  De benen hadden zin om nog een bijkomende ronde mee te huppelen, maar het verstand kwam tijdig melden dat rustig uitbollen de opdracht is zodat zondag eens deftig op het pedaal kan geduwd worden.  Ik heb me voorgenomen, als de tijd meer bedraagt dan 1u30 op de halve marathon bij normale weersomstandigheden, een bezoek aan de dokter met bijhorende bloedafname noodzakelijk zal zijn.

We vertrekken zondag richting Ieper met onze club (www.gavertrimmers.be) met ongeveer 15 leden.  Precies alsof we op mini-schoolreis vertrekken, doet een lager-onderwijs-gevoel me even terugdenken aan old time's sake.  Een wedstrijd nadert en de meesten zitten met kleine mankementen : buikloop, te weinig kilometers, wijsheidstanden, onbekende virussen, kinderen met koorts...In feite niets nieuws onder de zon, want het zijn steeds dezelfde echo's die opkomen telkens een belangrijke afspraak op de agenda staat.  Laat het ons als wedstrijdstress omschrijven...

 

20:46 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

bijverschijnselen niks van aantrekken ... 't is om die kleine kwaaltjes 'af te schieten' dat ze indertijd begonnen zijn met een 'startschot'. Succes zondag!

Gepost door: geert | 01-06-06

De commentaren zijn gesloten.