29-05-06

Beter en beter

Het gevoel zit goed en ook de mentale motivatie is aanwezig.  Het virus dat een week mijn lichaam gegijzeld hield lijkt verdwenen.  Zeker zal ik pas zondag zijn na de halve marathon, want dan zal ik weten of fysiek diep gaan nog kan.  Met mijn voorbereiding zou een tijd onder de 1u30 bijna een must moeten zijn.  Gisteren werden 20km aan slakkentempo gelopen waarbij vandaag een staart werd aangebreid van een 10km uitloop.  Voor de rest van de week is wat spielerei voorzien (zie weekplanning hiernaast).

Ik had vandaag een dagje verlof omdat het hoog tijd wordt dat de kinderkamer onder handen wordt genomen.  Papier afdoen is ongeveer mijn beste technische prestatie die ik kan leveren, want spijtig genoeg werd ik gezegend met twee linkse handen.

En nu met zijn allen kijken naar de finale van Big Brother om te weten of die gladde spierenbundel uit Blankenberge, die blonde seut uit Limburg of die bleekscheet van een cafébaas zal winnen.  Walter, ik ga het zeggen...

21:08 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

dat ik je niet meer hoor spijtig genoeg twee linkse handen ... ik ben er verdorie fier op dat ik de eigenaar ben van twee linkse (k' zou voor geen geld ter wereld met iemand willen wisselen) ... of ... misschien voor ... twee rechtse?????

Gepost door: Koen | 30-05-06

Linkse handen ... als je wil mag je even mijn 2 linkse voeten lenen, dan heb je tenminste even het gevoel om 'assorti' te zijn :-)

Gepost door: geert | 31-05-06

De commentaren zijn gesloten.