25-05-06

The road to nowhere ?

Mijn woorden van het vorige bericht waren nog niet koud of er werd aangekondigd dat de Stones hun Europese tournee met minstens anderhalve maand hebben uitgesteld.  Daar gaat mijn avondje uit van volgende donderdag om Rocking Mick te gaan bezien.

Na drie dagen van praktisch stilstaan heb ik vandaag de draad terug opgenomen.  Met bloggers Roadrunnerke, Spencer en loopbuddy Geert kwam ik bij thuiskomst aan 26km die zeer goed verteerd werden.  Een egaal tempo van 11km/h kan ik dus nog aan, maar ik twijfel of versnellingen mij niet te veel zullen afmatten.  Ik heb de indruk (hopelijk ben ik fout) dat echt diep gaan er voorlopig niet in zit.  Ook deze namiddag liep ik met een versufte kop rond wat er toch kan op wijzen dat vermoeidheid in mijn lichaam zit.  Morgen test ik eens de weerstand in een 4x1000m.

Sinds Sabine terug op het scherm is, trekt het weertje op niet veel meer.  We zijn eind mei en men zou de indruk hebben dat herfst reeds zijn sombere intrede heeft gedaan.  Niet ondenkbeeldig, want in minder dan 4 weken beginnen de dagen opnieuw te korten.  De tijd gaat snel en voor je het weet zit je op kerstavond met een kalkoen voor je neus geserveerd.  Smakelijk !

"Good old  - fashioned"

20:45 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Zon Hopelijk komt die zon er snel weer aan en brent ze energie mee Steven ! Je hebt het precies wel nodig maat !

Gepost door: Jo | 25-05-06

crossroads ... zelfs een road to nowhere gaat naar somewhere, dus ... geen despair vanwege dat beetje rest maar hope voor wat comes.

Gepost door: geert | 26-05-06

De commentaren zijn gesloten.