21-05-06

Gedwongen rust

Frustrerend : vandaag 30 km gepland en na ruim 25 km moeten 'opgeven'.  Vreemd is dat de benen niet vermoeid zijn of stram aanvoelen, maar gewoon leeg zijn en geen kracht meer kunnen zetten.  Ook de lichaamstemperatuur maakt nog vreemde sprongen : ik kruip met meer dan 38°C in mijn bed, lig me 's nachts te wentelen in eigen nat en sta op met een temperatuur onder de 36°C.  Daarom heb ik beslist om drie dagen volledige rust te nemen, veel fruit te eten, voedingssupplementen te gebruiken en zelfs nurofens heb ik tot mij genomen (ik ben tegen alles van pillen - een huisdokter heb ik zelfs niet omdat ik al jaren geen bezoek meer dien te plegen).  Ik hoop dat dit de remedie is, anders ziet het er niet goed uit voor mijn 'test-halve marathon' op 4 juni waar ik eens wilde doorgaan als ultieme voorbereiding op de marathon van 4 weken later.  Dat enkelingen menen dat zand in de ogen wordt gestrooid zet ik volledig op hun rekening...

21:21 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

vol houden een heel fijne avond,interessant blogje,ik kom terug bijlezen,heel veel liefs,groetjes !

Gepost door: mammytje | 21-05-06

Je bent niet alleen met je miserie ... Steven,
Je bent niet alleen met je miserie. Ondergetekende heeft het intussen ook zitten. Vrijdag nog meegelopen in Harelbeke (was dat geen 11km600 misschien ? hoeveel dan wel ?), zaterdag een pistemeeting in Roeselare. Zondag opgestaan alsof ik al drie dagen niet meer had geslapen en mij door de dag gesleept, vandaag is het niet veel beter ... ook ik zal gedwongen rust moeten inschakelen en afwachten zeker ?!

Versuften allerlanden verenigt U ;-)

Gepost door: G.B. | 22-05-06

vergeef me !!! ja sorry steven dat van dat zand is maar voor de grap zulle , hopelijk ben je binnen drie dagen weer in orde , ikzelf heb ook allerlei kwaaltjes of is het de opkomende stress voor de mc bride die dit alles doet gebeuren , kweet het niet , hopelijk starten we beiden in blakende vorm aan de start om een prima tijd neer te zetten , soigneert u goed en misschien tot donderdag ( moenloop )

Gepost door: roadrunnerke | 22-05-06

@G.B. Beste Dapalo-loper :

De exacte afstand bedroeg 11250 meter

Gepost door: Steven Trimmer | 22-05-06

Veel en snel beterschap Ik ken het gevoel... Wreed ambetant is dat. Maar ja, als je zo vaak en zo veel loopt ben je vooral na de training kwetsbaarder voor ziektekiemen, alhoewel je globale weerstand hoger zal liggen door regelmatig sporten.

Loopgroet,

woudloper TCrunning.

Gepost door: Tom | 22-05-06

verzorgen Verzorg je of laat je goed verzorgen. Het komt wel goed.

Gepost door: stefaan | 22-05-06

Spoedig herstel ! Drie dagen volstrekte lopersrust, een verstandige beslissing.
Wellicht heb je de voorbije weken wat te veel hooi op je vork genomen en krijg je nu de rekening gepresenteerd met dit late lente-griepje.
Geen paniek, tegen Mc-Bride loop je weer als tevoren.
Mocht het donderdag nog niet beter zijn, dan zou ik me toch een huisdokter aanschaffen.

Gepost door: frank spencer | 22-05-06

Veel beterschap 3 dagen rusten en veel fruit eten, dat kan niet anders dan top worden voor de Mc Bride Run.

Gepost door: Marc | 22-05-06

Je hebt me ontmaskerd ;-) @Steventrimmer
Je hebt me ontmaskerd ;-)
... echt moeilijk had ik het precies ook niet gemaakt, nietwaar ?
11250 meter ? Steek me nog een beetje dieper in de put :-/ ik had al geen goed gevoel en nu gaat mijn gemiddelde snelheid ook nog eens met 500 meter/uur naar beneden !

Gepost door: G.B. | 23-05-06

beterschap! Hopelijk snelle beterschap, ik zou zeggen dat enkel rust je er terug bovenop kan helpen, dus rustigaan en geduldig tot je weer tiptop bent.

Gepost door: Dirk | 23-05-06

De commentaren zijn gesloten.