13-05-06

Heiligen

Sint-Rembert zal weg een of andere heilige zijn die ooit door een paus tot het eeuwigdom is benoemd.  Dit is ook de naam van een scholengroep te Torhout die jaarlijks zijn corrida van exact 10km organiseert waar ik voor de eerste maal gisteren deelgenomen heb.  "Een aantrekkelijke prijzentafel", vertelde een nobele onbekende mij aan de inschrijvingstafel.  Met een goede 700 deelnemers (3,8 of 10 km) vertrokken we om eerst een plaatselijke ronde in het centrum te lopen waarbij een in de tegenovergestelde richting verkeerd gereden wagen het belangrijkste obstakel was.  Na 5km kwam ik door in 19'07" waarbij ik voelde dat de benzine stilaan aan het opgeraken was.  De laatste 3km was een gevecht tegen de tijd om iedere km onder de 4'00" door te komen zodat ik arriveerde in 38'48", wat betekende dat een verval van 34" zich tijdens de tweede wedstrijdhelft had voorgedaan.  After all was ik wel tevreden met deze eindtijd.  Voor en na de wedstrijd heb ik nog even vlug wat woorden gewisseld met bloggers Koen Vansteenkiste, Koen S.G.E.E. en Vincent Vantyghem.  Met een blik Aquarius (mijn favoriete sportdrank !), wat natuurprodukten en een cadeauverpakking Jules Destrooper-koeken kon ik met gerust gemoed huiswaarts keren.

Vandaag zal ik een recuperatieloop van 12km inlassen om dan morgen opnieuw een stevige dertiger af te malen.  Zoals Britney Spears op naar de volgende baby kraait, kijk ik al uit naar de volgende wedstrijd (4 juni Mc Bride Ieper-Poperinge halve marathon).

09:38 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

proberen Ok Steven, volgende keer zal ik je proberen in te halen. Ik zeg wel : PROBEREN, want zo rap ben ik nu ook weer niet hé...heheh... Cheers.

Gepost door: kj | 13-05-06

tzal nog wel spannend blijven !! tzal nog wel kampen in onderlinge duels , ge weet ook wel dat de vorm van de dag meespeelt , wel ik had vrijdag een superdag , hopelijk ook op de mc bride run .

Gepost door: roadrunnerke | 13-05-06

Mooie prestatie ... Steven,
Mooie prestatie geleverd , ik kan voorlopig nog steeds niet de 15 gemiddeld halen in een wedstrijd ...
'k Was er graag ook bij geweest , doch gezien ik al 2 wedstrijden van het criterium heb gemist heb ik dus de Brouwersrun verkozen vrijdag laatst ...

Gepost door: Guido | 14-05-06

De commentaren zijn gesloten.