07-05-06

Besmettelijk in Brugge

Vanmorgen in een motregen heb ik 29km gejogd waarbij vooral de laatste 5km op karakter werden gelopen, want de benen hadden al betere tijden gekend.  Blijkbaar was de intervalsessie van gisteren nog niet volledig verteerd.

Deze middag ben ik gaan kijken naar "Dwars door Brugge", een 15km in het kader van de ING-run.  Intussen was het weer volledig opgeklaard zodat te warm geklede lopers wel eens veel zweet zouden kunnen verliezen.  Ook http://bettyspencer.skynetblogs.be, die haar plaats naar de start zocht en bij het mij kruisen haar tweede t-shirt uitdeed (ik heb niet gekeken Frank !), wou zodoende de transpiratie beperken.  Er werden op het hertekend parcours snelle tijden gelopen, zodat de vraag rees of de afstand wel zeer correct gemeten was (zo was verleden daar de ING stadsloop Gent ook 9,7km ipv 10km).  Zoveel lopers zien passeren werkte aanstekelijk op twee vlakken : volgend jaar zal ik trachten deze wedstrijd in te plannen.

Daarbij kwam dat ik vanavond nog al deze sportieve lui op mijn netvlies zag passeren zodat ik rond 20u30 terug de loopschoenen heb aangebonden en nog 6,5 km in de bossen ben gaan lopen.  Schuddebollend zag ik de vrouw nog even zwaaien toen ik gezwind vertrok...

21:37 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

t-shirt Nog eens bedankt om mijn t-shirt bij te houden, ik ging inderdaad veel te warm hebben. Ik denk ook dat de afstand ietsje korter was dan 15 km. Het begin en einde liep over hetzelfde parcours en het bordje van de 3 km stond zeker 250 m verder dan het bordje van de 12 km op de terugweg (die zouden toch op gelijke hoogte moeten staan).

Gepost door: betty spencer | 08-05-06

Amai Steven, jij wordt blijkbaar al lopend wakker en gaat dan nog al lopend slapen ook. Al die km's, hoe blijf je het volhouden.

Gepost door: Marc | 08-05-06

De commentaren zijn gesloten.