29-04-06

Golden bubbels

Gisterenavond had ik een lokale wedstrijd op de agenda gezet 'Bodyfit run' genaamd.  Het was de derde keer dat ik zou deelnemen aan deze 10,5km omdat vooral het parcours zeer aangenaam is : landelijk, overzichtelijk en geen voetpaden om af en op te springen.  De voorbereiding de dag zelf was niet traditioneel geweest : 's middags redelijk zwaar gaan eten met een klant waarbij we met drieën een bottle champagne hadden gekraakt.  Normaal eet ik steeds ongeveer twee uur voor een wedstrijd een spaghetti, maar die kon er nu echt niet meer bij, vandaar dat ik opteerde om me te beperken tot twee bananen.  Drie ronden van 3,5 km legde ik af in resp. 13'26"/13'30" en een eindsprint in 13'06".  Ik beschikte blijkbaar over superbenen want in het groepje dat ik liep had ik nog de power om bluffend nu en dan achterom te kijken en een versnelling te plaatsen.  Eindtijd : 40'02" of 15,737km/h.  Als ik deze tijd vertaal naar een 10km betekent dit 38'12", wat meteen als een PR mag aanzien worden.  Blijkbaar begint het systematisch intervallen zijn vruchten af te werpen.

Vanmorgen kon ik gezwind uit bed springen en heb dan ook nog een 15km gepland in de bossen om in slentertempo af te werken.  Met risico van het verliezen van mijn mp3-speler zal ik zelf maar neuriën...

10:59 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

sterk gelopen zeer constant gelopen steven , de laatste ronde was er al teveel aan voor mij ( toch aan jou tempo ) , ik kon alleen maar toekijken hoe jullie genadeloos uitliepen , proficiat . Maar opgepast i'll be back.

Gepost door: roadrunnerke | 29-04-06

Mooi... Zeer knappe tijd die je daar hebt neergezet. De snelheid is er wel hé... Kan enkel nog beter worden. Veel geluk met al jouw verdere wedstrijden.

Gepost door: Jan | 29-04-06

De commentaren zijn gesloten.