22-04-06

Derde keer, minste keer

Reeds een aantal maanden had ik op de website van onze joggingsclub aangekondigd dat een nieuwe aanval op een podiumplaats 'nabij' was.  Met 'nabij' bedoelde ik deze keer niet qua tijd, maar wel qua plaats.  Ik had Frank Spencer namelijk op de hoogte gebracht dat mijn hol van Pluto wel eens op de web-log-loop kon te vinden zijn in de vorm van de 4km-wedstrijd.  Een derde plaats in 2005 was daar goed voor een tijd van 15'50" en ik meende te mogen claimen dat ik dit wel in de benen had.  Onder het oog van de aanwezige bloggers liep ik een tijd van 14'36" (16,438km/h), wat dit jaar goed was voor een...7de plaats.  Pluto lag dus niet in mijn achtertuin zodat ik de zoektocht naar deze Heilige Graal dien verder te zetten.  Een volgende poging zal ergens voor begin augustus zijn, omdat mijn marathonvoorbereiding zich nu geen speeltijd meer kan permitteren.

De web-log-loop mag in zijn totaliteit zeker als geslaagd genoemd worden : een eerste zomerse zon, een prachtig decor en een kennismaking met mensen die je enkel kent van het reilen en zeilen van de loopcarrière te volgen op ieders blog.  Daarbij kon ik nog hier en daar een blogger een consumatie trakteren met delegerende goedkeuring van Koen Vansteenkiste ;-)

Vanavond ben ik nog even fotograaf en mental coach gaan spelen tijdens een aflossingshalvemarathon in Avelgem waarbij onze club met 4 teams present was.  Ook daar was de ambiance schitterend zodat een dag vol sportiviteit met een brede smile kan afgesloten worden.  Op naar morgen, waar een duurloop van 32km zal plaatsvinden in hetzelfde natuurdomein (de Gavers) waar vele bloggers vandaag het beste van zichzelf lieten zien...

Sluiten

22:30 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Derde keer, minste keer Het niveau lag dit jaar inderdaad wat hoger dan vorig jaar in de 4 km. in Harelbeke ;-) Veel succes in je verdere zoektocht naar de "Heilige Graal" ...

Gepost door: G.B. | 22-04-06

Pluto Ha Steven, 't was tof van je te mogen ontmoeten. Een tip voor een volgend hol van Pluto: de AVi-stratenloop in Hobokenbij Antwerpen ergens in september. Daar heb ik twee jaar geleden aan een "slakkentempo" een zilveren medaille gehaald.

Gepost door: Ruthje | 23-04-06

yes hubert is net aangekomen

Gepost door: luc piccavet | 23-04-06

Knappe tijd ! Jammer dat er zo veel rappe mannen aan de start verschenen tijdens de 4 km.
Al bij al een super gezellige dag beleefd met al die gekke bloggers !

Gepost door: frank spencer | 23-04-06

mooie prestatie! 16,438 KM/u vind ik super! Goed gelopen Steven. Ik heb genoten van de Weblogloop, erg gezellig om zoveel bloggers te ontmoeten.

Tot de volgende keer

groeten!

Gepost door: Ronald | 23-04-06

nice Ja man, 7de op 50 is bijlange niet slecht, niet ? Cheers.

Gepost door: kj | 24-04-06

De commentaren zijn gesloten.