09-04-06

11 km tekort...

...om vandaag een marathon gelopen te hebben.  Vanmorgen was ik namelijk extra vroeg uit de veren waarbij 31km werden gelopen aan 11km/h.  Ondanks de kilometers van gisteren heb ik deze duurloop vandaag vrij goed verteerd.  Een bloedblaar aan de zijkant van de voet was het enige 'letsel' dat me eraan herinnerde dat het een zwaar loopweekend is geweest.  Gelukkig dat de vrouw vakkundig alles doorprikt en ontsmet heeft zodat we ongevallenvrij een nieuwe loopweek kunnen aanvangen.

Na de training kon ik me enkel nog liggend blesseren in de zetel, want de marathon van Rotterdam en Parijs-Roubaix hebben me 6 uur aan een stuk gekluisterd voor de buis.  Als je de beelden ziet van die duizenden lopers in Rotterdam zou je bijna moeten concluderen dat wie ooit van de loopmicrobe gebeten wordt toch eens zo een survivaltocht moet ondernemen en volledig meemaken.  Ik heb rechtsonder bij mijn blog eens een planning tot 2008 gezet...

21:03 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

lange termijn amaai, wat een lange termijn-visie; ik heb er mij nog niet aan gewaagd. Ik kom eind 2008 eens kijken op de blog hoe het met de doelstellingen vergaan is ;-)

Gepost door: Jeroen | 10-04-06

Guldensporen Komt gij mij vooraf maar es goeiendag zeggen ... anders zie ik u niet meer!!! (of 't is dat ge op den burcht van Brugge nog een blonde Leffe wilt gaan nuttigen)

Gepost door: Koen | 10-04-06

5 stuks Amai, 5 marathons op minder dan 3u30 in 2008, wat een doelstellingen. Dan weet je meteen waarvoor je traint. Ik kwam vorig jaar in gesprek met een loper op de Guldensporenmarathon die twee maal per maand een marathon liep, het ganse jaar door. Misschien een doelstelling voor 2009??

Gepost door: Dirk | 11-04-06

De commentaren zijn gesloten.