05-04-06

Komen en gaan

Vandaag even niet lopen, want gisteren na een kleine 7km ben ik gestopt omdat de knieën en benen nog steeds vermoeidheid vertoonden.  De rust is welgekomen, want morgen plan ik een redelijk zware intervalsessie die mijn snelheid van enkele weken geleden moet doen terugkeren.

Goed nieuws vanuit het thuisfront : de vrouw is terug thuis en alles evolueert in de juiste richting.  Nog even de single van Benny Neyman ("een vrijgezel die gaat pas slapen...") wegstoppen en hopen dat nu alles verder uitstekend verloopt.

Als Westvlaming ben ik nooit een Club Brugge-fan geweest (behalve als ze europees spelen) en heb me steeds, het spelletje voetbal wel relativerend, bevonden in het Brusselse paars-witte kamp.  Toch had ik één speler bij de blauwzwarten die al mijn sympathie kreeg, namelijk Ceulemans ofte de Caje.  Het is zijn inspirerend doorzettingsvermogen die me deed zwichten voor dit boegbeeld van Club.  Als 8-jarige zag ik hem tijdens het WK Spanje '82 tegen Hongarije een rush beginnen langs de lijn vanop zijn eigen helft, heel wat Magyaren in de wind zettend, om Czerniatinsky een doelpunt op een presenteerblaadje te geven.  Techniek à la Ronaldinho was het niet, maar pure wilskracht en karakter die van de minzame Caje een vechter maakten.  Na succesvol trainer te zijn bij middenmotors heeft hij deze keer gefaald bij een topclub, maar als eerbetoon aan dit monument zou ik hem rustig het seizoen hebben laten uitdoen om hem dan zelf andere oorden te laten zoeken...

 

19:25 Gepost door Steven Trimmer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

FCB die-hard Als "zware" Club-supporter moet het mij van het hart : de resultaten waren er niet ... het spel was kl*t* .... waarschijnlijk haalden we zelfs geen Europees voetbal ... dit verdiende de Caje niet ... het seizoen uitdoen : dat hadden ze hem wel mogen gunnen!!!

Gepost door: Koen | 05-04-06

ok maar Akkoord dat er iets moest gebeuren, maar de manier waarop alles gebeurd is, is echt "on-brugs".
Dit zou je verwachten bij Brussels, Lokeren,... waar een vorzitter de plak zwaait. De vedetten en "het management" moeten ook eens voor de spiegel staan (zoals Degrijze zo mooi zegt).
Dit is geen voetbalblog dus die discussie kan je wel voeren op http://www.sportwereld.be/forum/Index.aspx?pageName=detail&forumId=208423

Gepost door: stefaan | 06-04-06

De commentaren zijn gesloten.